Make a blog

Misteri-Kehilangan-Rina

1 year ago

Misteri Kehilangan Rina: Part 1

Misteri Kehilangan Rina: Part 1
Rina..Apakah begini akhirnya...huhuhu Lama jugak aku menyepi dari arena pemblogan ni..bukan apa, aku ni kalau dah start menulis cerita hmm sampai ke laut Jerman lah merapu meraban nye..padahal cerita pasal biawak mati tengah jalan kena langgar lori ais je..hehehe. Ok kali ni aku nak cerita pasal Rina pulak..siapa Rina? kalau korang tak kenal Rina tu siapa nescaya korang tak follow up siri Monolog Untuk Rina sebelum ni..yakni rentetan kisah sorang lelaki boroi bernama Mona Firman yang dalam misi mencari cintanya..dimana pada pengakhirannya dia tak berjaya pun menemui cinta sejati yang dicari-carinya tu..berapa punya malang daa..apa punya tangkal kau pakai ni Mona? Sebab setiap kali dia bercinta dengan mana-mana gadis, dia pasti akan ditinggal pergi..huhuhu Tapi dalam semua kekalutan yang melanda tu, muncul pulak sorang gadis bernama Ifa Melina..kehadiran Ifa Melina ni betul-betul membuka mata dan hati Mona Firman hinggakan dia tak lagi kisah kat perempuan lain..tapi walaupun Ifa Melina rapat dengan dia, ambik berat kat dia, selalu menasihati dia, tapi hakikatnya Ifa Melina hanya menganggap Mona Firman macam adik je..huhuhu part ni serious touching. Eh, mana cerita pasal Rina pulak kan? Haha hadui..panjang lagi kisah ni sebenarnya nanti lah ada masa aku update ye..kalau last week Rina hilang di kidnap Mona Firman, eh Rina lah yang kidnap Mona Firman sebenarnya..huhuhu kidnap pergi karok jamban je pun..boleh kira misteri la jugak kan? Ni aku payung satu gambar dia orang..amboi mesra rakyat je ni..huhuhu Hari ni Rina khabarnya pergi Kluang, ada perjumpaan katanya..yang jadi misteri sangat ni pasal takde apa-apa info dari dia pun malam ni..whatsapp pun sepi macam habis data pulak..huhuhu jangan lepas ni timbul kisah kehilangan Abang Z pulak..siapa pulak Abang Z?? Haa tungguuuuuuuuuuu...